Carnaval 2021, we hebben het beste er van gemaakt.

Het was niet perse de leukste carnaval die we ooit meegemaakt hebben. Toch hebben we er met z’n allen; wij, de buurten, Peter Maas de bonte avond commissie, de optochtcommissie er het allerbeste van weten te maken. Uiteindelijk zijn we goed voor de dag gekomen en hebben we heel  veel positieve reacties mogen ontvangen.

Ginne optocht, mer zoek d’n tocht op

Op zaterdag 13 februari zijn wij als bestuur geheel coronaproof door Lierop getrokken om al die mooie buurten in ons dorp te bekijken en beoordelen. Wie zou er met de best versierde buurt prijs vandoor gaan? En wie zou het mooist versierde huis hebben? Dat “beste versierd” op vele manieren geinterpreteerd kon worden bleek wel. Wat is Lierop toch een gezellig en creatief dorp als de schouders er door iedereen onder gezet worden. Uiteindelijk ging de frank van de hoge leijendijk tot oeienbraak er met de eerste prijs vandoor terwijl Femke Gorissen en Jan Aben er met de eerste prijs best versierde huis van tussen gingen. Bekijk hier het verslag en de foto’s.

Bonte avond thuis films

In samenwerking met Peter Maas en de Bonte Avond commissie hebben we het mogelijk gemaakt dat liefhebbers van de Bonte Avond deze legendarische avonden thuis voor de buis konden terugkijken. Een bonte verzameling van bonte avond acts door alle jaren heen. Kris kras door elkaar konden er tot nu toe 4 films van ongeveer een uur bekeken worden via deze website. Een groot succes! Ook hebben we in samenwerking met Top Partyverhuur borrelpakketten erbij aangeboden waarmee men zowel onze club als Top Partyverhuur in deze donkere periode een hart onder de riem kon steken. Ook dat werd zeer goed ontvangen door iedereen, waarvoor onze grote dank! 

Inmiddels kunnen we melden dat er weer druk gewerkt wordt door Peter Maas om nog meer van deze unieke films te realiseren. Zodra deze klaar zijn laten we het via onze diverse kanalen weten. Klik hier om de films te bekijken indien je dit nog niet hebt gedaan!

Wij bedanken met name Peter Maas voor zijn tomeloze inzit in het realiseren van deze video’s!