logo kaauw voetjes web

De optocht

Trots!

Trots, trots en nog eens trots zijn wij als vereniging dat we het samen met elkaar toch elk jaar weer voor mekaar krijgen om een super optocht op de been te zetten. 

Van buurtschappen, tot vriendengroepen en van individuele acts tot buiten buurtverband groepen. De verrassing is elk jaar weer groot wat voor creativiteit en originaliteit is bij elke optocht weer in overmaat aanwezig. 

Hedde niks te doen? Kom dan toch naar Lierop naar d’n optocht en de optocht after party!

Waar doe je het voor?

Elk jaar weer wordt er gestreden om de felbegeerde bronzen klomp. Maar natuurlijk doen we het ook voor de lol! Lekker met elkaar bezig zijn en daarna genieten van de gezelligheid in onze residentie.

Na de optocht
We vragen de deelnemers om bij het einde van de optocht t.h.v het pannenkoekenhuis bij elkaar te blijven om de optocht gezamenlijk af te kijken. Probeer je wagen of attributen zo vlug mogelijk op het kerkplein of omgeving te stallen om zo gezamenlijk de optocht te bekijken. Dit alles onder het genot van een lekker versnapering in de vorm van een warme erwtensoep, koffie, frisje of pilske. 

Aanmelden en praktische zaken

Wil je graag mee doen met de optocht, maar heb je nog geen inschrijfformulier ontvangen? Geen nood: Toon print er nog wel eentje uit. Je kunt je ook online aanmelden via ons aanmeldformulier. Op zaterdag 22 februari kunt U van 10.00 uur tot 11.00 uur wederom bij Toon terecht om de volgnummers af te halen. U dient voor dit nummer € 10,00 borg te betalen.

Het inleveren van het volgnummer kan/moet (direct na ontbinding van de optocht) bij de consumptieverkoop-kassa in residentie de Ontmoeting of tot 2 weken ná Carnaval bij Toon. U krijgt dan de €10,00 terug. Ook wordt er op deze ochtend het reglement, de plaats van opstelling en de consumpties voor de deelnemende kinderen uitgereikt.

Bij zeer slecht weer (waar we natuurlijk niet van uit gaan) en dus bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de optocht kunt U contact opnemen met Toon Hesius (☎ 332282 of 06 – 51761380) en/of www.slaponline.nl raadplegen. De commissie heeft dan, samen met het bestuur, de beslissing genomen om uit te wijken naar ’n andere dag en/of het kiezen van ’n andere (kortere) route.

De Optochtcommissie wenst alle Kaauw Voetjes veel succes met de voorbereiding en veel plezier tijdens de Optocht en het Optochtbal.