logo kaauw voetjes web

Onze hoogheden

Prins Thijs en Prinses Mharaia

Prins Thijs van Heugten (27 jaar), woont samen met zijn prinses Mharaia Megens (25 jaar) op het Gildeplein te Lierop. 

Samen zijn ze actief in het verenigingsleven. Mharaia is doordeweeks geregeld te vinden op de tennisvelden en samen met Lynn verzorgd zij de planning van de kantinediensten. Thijs wandelt enkele meters verder en ben te bevinden op het voetbalveld als speler van SV Lierop 1. Naast het voetballen zit Thijs sinds kort ook in het bestuur van SV Lierop, waarbij hij de rol als coördinator van de kantine op zich neemt.

Naast deze hobby’s werken Prins Thijs en zijn Prinses Mharaia beiden fulltime. Thijs als junior inkoper bij de firma SHI gevestigd in Asten en Mharaia op de afdeling HRM van de Hurkmans Groep in Someren.

Samen houden ze vooral van lekker eten, een drankje op zijn tijd en zo nu en dan tijd doorbrengen met onze vrienden en vriendinnen.

Als prinsenpaar kijken ze enorm uit naar het komende carnavalsjaar. Elke dag zal een unieke ervaring zijn en dit willen ze graag met een hoop feestgedruis vieren met elk ander!!!

Adjudantenpaar Bert en Manon

Eind augustus kreeg ik, Bert van Heugten, de vraag of ik samen met Manon Reinders de Prins en Prinses van 2019 – 2020 als Adjudant wilde ondersteunen voor het nieuwe carnavalsseizoen. Daar hoefden we nog geen seconde over na te denken en volmondig zeiden we ja! 

Toen we ook nog hoorde dat dit voor onze (schoon)broer Thijs en schoonzus Mharaia is, vonden we dat helemaal speciaal. Ook al zijn we nu druk bezig met het bouwen van ons huis in Lierop, maken we heel graag alle tijd vrij voor dit speciale carnavalsseizoen.

Naast dat we bezig zijn met het bouwen van ons huis, werkt Bert als ZZP’er als metselaar en timmerman en Manon als Consulent HR bij Driessen.

In het weekend genieten we er van om samen te zijn met vrienden of om samen ergens een hapje te gaan eten.

Jeugdprinses Sophie

Ik ben Sophie van der Zanden en ik ben 11 jaar. Ik woon op de Wertstraat 11 in Lierop samen met papa Marcel, mama Heidi en broer Hugo. We hebben ook 2 lieve hondjes; Gradje en Sjefke. Mijn hobby’s zijn dansen, korfbal, tekenen en knutselen. Ik heb 2 opa’s en 2 oma’s. opa Jan is ook ooit prins carnaval geweest.

Toen de jeugdcommissie zei dat ik het pak aan mocht trekken, pas toen drong het tot me door dat ik prinses was! Ik was SUPER blij! Ik heb erg veel zin om de carnaval te gaan vieren samen met mijn adjudant Gijs, al mijn vrienden en vriendinnen uit de raad van 11, het boerinnenpaar, prins Thijs en prinses Mharaia, adjudant Bert en manon en alle andere mensen uit Lierop.
En dan sluit ik af met mijn lijfspreuk:

Voor mij deze carnaval geen dansen en korfballen, maar ik ga met jullie super hard knallen!

Boerinnenpaar Maud en Suus

Suus

Hallo, Ik ben Suus Rutten en zit in groep 7 op basisschool ’t Rendal. Ik heb 2 zusjes Puck en Pien en een hondje Bink. Bouke en Elsbeth zijn mijn papa en mama. Ik woon op het Heieind. Mijn hobby’s zijn korfballen bij Dakos, tekenen en knutselen ook dans ik heel graag. 

Maud

Hallo! Ik ben Maud Adriaans en en 10 jaar. Ik zit in groep 7 en ik woon op de Hogeweg samen met mijn papa en mama Henrie en Susan. Ik heb 2 broertjes Jens en Bram. Mijn hobby’s zijn korfballen, dansen en op zaterdag ga ik graag naar de welpen.

Sylvie (getuige)

Hallo, ik ben Sylvie en ik ben getuige van Suus!  Ik zit in groep 7 van ’t Rendal en ik ben 10 jaar.  Mijn hobby’s zijn korfballen bij DAKOS en dansen bij de DEMARRAGE. Ik vind het ook erg leuk om te tekenen en te knutselen. Ik woon op Berkeindje 5a samen met papa Rick, mama Ellen en zus Tessa en broertje Guus. 

Marlein (getuige)

Hallo, ik ben Marlein Vermeulen en ik ben 10 jaar. Ik woon in de Verhagenstraat samen met mijn moeder Janneke, vader Martin en broertje Marius. Ik zit in groep 7 van het Rendal.  Mijn hobby’s zijn paardrijden, tekenen en knutselen.