logo kaauw voetjes web

Onze hoogheden

Jeugdprins Jan d'n Urste

Ik ben Jan van Lieshout en ik ben 11 jaar. Ik woon op de Lijestraat 28 in Lierop samen met papa Jan, mama Rina en broertjes Tim en Ries. We hebben ook een lieve hond Frenkie. Mijn hobby’s zijn Voetballen, gamen en welpen. Ik heb 1 opa en 2 oma’s. Papa, mama en opa Jan zijn ook ooit (jeugd)prins(es) carnaval geweest.

Toen uiteindelijk mijn partypopper open ging (het lukt niet echt in het begin😉)  was ik SUPER blij! Ik heb erg veel zin om de carnaval te gaan vieren samen met mijn adjudante Janske, al mijn vrienden en vriendinnen uit de raad van 11, het jeugdboerenbruidspaar, getuigen en alle andere mensen uit Lierop.

 

Adjudante Janske

Hoi Allemaal!
Ik ben Janske Bossong en ben 12 jaar. Samen met papa Peter, mama Geke en grote zus Guusje woon ik aan de Tamboer in Lierop.
Mijn grote hobby is korfbal bij Dakos. Verder doe ik graag knutselen, skeeleren, TikTok dansjes maken en chillen met mijn vriendinnen.

Ik vond de onthulling super spannend en erg leuk dat ik nu prins Jan zijn adjudante mag zijn.
Ik heb er erg veel zin in om er een leuke carnaval van te maken.
Samen met prins Jan, de raad van 11, boerenbruidspaar en de getuigen en al die andere mensen, gaat dat zeker lukken!

Jeugdboerenbruidspaar Isa en Marius met hun getuigen Tessa en Dean

Jeugdboer Marius:
Ik ben Marius Vermeulen. Ik ben 10 jaar en ik zit in groep 7. Mijn papa en mama heten Martin en Janneke. Ik heb ook nog een zus en die heet Marlein. Mijn hobby’s zijn judo, technisch lego bouwen en gamen. Ik ben dit jaar de jeugdboer en dat vind ik heel leuk. Ik ben blij dat we toch nog carnaval kunnen vieren en we gasn er iets leuks van maken.

Jeugdboerin Isa:
Ik ben Isa Maas en ik ben 10 jaar ik word vrijdag met carnaval 11. Ik heb 2 broertjes Sven en Jelle. Sven is 9 en Jelle 7. Mijn vader heet Danny en mijn moeder heet Aafke. Papa woont in de lijestraat en mama woont in de gildewijk. Mijn hobby’s zijn voetballen in lierop bij de jo11 2, scouting en dansen bij de demarrage. Ik zit op basisschool ’t rendal groep 7 ik vindt het heel leuk om met Marius het boerenbruids paar te zijn. Ik houd van lezen en tekenen. Mijn vriendinnen zijn Tessa,Celine,Eline en Kiki.

Getuigen Tessa:
Ik ben Tessa van Eijk en ben dit jaar de getuige van boerinnetje Isa Maas.
Ik ben 10 jaar en woon samen met mijn papa Bart, mama Marjan en 2 broertje Bram en Jan op de Balisboom 17.
Mijn hobby’s zijn voetballen, scouting, bugel spelen en Nintendo switchen.

Ik vond de onthulling heel leuk maar ook heel spannend. De spelletjes die we deden vond ik heel leuk. De rest van de avond was heel gezellig met veel polonaise! Ook al is deze carnaval kort, ik ga er maximaal van genieten!!

Getuige Dean:
Hoi ik ben Dean Hurkmans ik ben 10 jaar. Mijn ouders zijn Peter en Bertina Hurkmans. Ik heb een grote broer Keano en een hondje Boyke. Mijn hobbys zijn taekwondo en scouting en ik beng gek op alle dieren. Ik vind het super leuk dat ik Marius zijn getuige mag zijn. Ik heb er heel erg veel zin in!! 

Boerinnenpaar Maud en Suus

Suus

Hallo, Ik ben Suus Rutten en zit in groep 7 op basisschool ’t Rendal. Ik heb 2 zusjes Puck en Pien en een hondje Bink. Bouke en Elsbeth zijn mijn papa en mama. Ik woon op het Heieind. Mijn hobby’s zijn korfballen bij Dakos, tekenen en knutselen ook dans ik heel graag. 

Maud

Hallo! Ik ben Maud Adriaans en en 10 jaar. Ik zit in groep 7 en ik woon op de Hogeweg samen met mijn papa en mama Henrie en Susan. Ik heb 2 broertjes Jens en Bram. Mijn hobby’s zijn korfballen, dansen en op zaterdag ga ik graag naar de welpen.

Sylvie (getuige)

Hallo, ik ben Sylvie en ik ben getuige van Suus!  Ik zit in groep 7 van ’t Rendal en ik ben 10 jaar.  Mijn hobby’s zijn korfballen bij DAKOS en dansen bij de DEMARRAGE. Ik vind het ook erg leuk om te tekenen en te knutselen. Ik woon op Berkeindje 5a samen met papa Rick, mama Ellen en zus Tessa en broertje Guus. 

Marlein (getuige)

Hallo, ik ben Marlein Vermeulen en ik ben 10 jaar. Ik woon in de Verhagenstraat samen met mijn moeder Janneke, vader Martin en broertje Marius. Ik zit in groep 7 van het Rendal.  Mijn hobby’s zijn paardrijden, tekenen en knutselen.