Gin optocht, mer d’n tocht op!

Zoals iedereen inmiddels wel weet laten de huidige corona ontwikkelingen het niet toe om een mooie optocht te houden laat staan carnaval te vieren. Toch lijkt het carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes leuk als buurten in Lierop hun buurt op hun mooist versieren zodat het toch nog een beetje carnaval is. 

Wat is er nu leuker dan bij een mooie wandeling door ons mooie dorp een glimlach op je gezicht te krijgen bij alle feestelijk versierde buurten. Natuurlijk zou het ook leuk zijn als mensen hun eigen huis nog wat extra aandacht geven wat betreft versieren.

Prijzen, prijzen, prijzen

Geen optocht dus, maar wel prijzen voor die buurt die het mooist versierd is en ook aan het huishouden dat hun eigen huis het mooist versierd heeft. Deze twee hoeven overigens niet uit dezelfde buurt te komen. Zoals elk jaar strijden de buurten ook dit keer om de felbegeerde bronzen wisseltrofee! Degene met het mooiste individueel versierde huis krijgt ook nog eens een speciaal carnavals-lekkernijen-pakket om de dagen goed door te komen!

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal – net als normaal bij de optocht – op carnavalszaterdag 13 februari via Facebook en Slaponline bekend gemaakt worden. Wij hopen dat de inwoners van Lierop massaal gehoor geven aan deze oproep. Heeft u een Kaauw Voetjes Vlag? Hang hem dan op! Dan wordt het toch wat feestelijker in deze donkere vervelende tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 17 =